Der er meget fokus på, at vi skal efterlade en velfungerende jordklode til vores kommende generationer. Der er selvfølgelig meget at arbejde på, men ved at tage de små valg i dagligdagen, kan man være med til at gøre en forskel. Et af de punkter, der er aktuelt, er fældningen af skove. Ved at købe et plankebord fra Green Scandinavia, så investerer du samtidig i dine børns fremtid.

Bæredygtig produktion af solide plankeborde

Når der fældes et træ til produktion af disse solide, håndlavede plankeborde købt i København, så plantes der samtidig et nyt træ. Dette er med til at skabe en bæredygtig produktion, hvor man giver naturen tilbage, når man tager fra den. Bordene er designet i godt dansk fyrretræ. Dette er en meget slidstærk træsort. Dette bevirker, at bordet har meget lang levetid, og du kan derfor sælge det videre end dag, hvis du på et tidspunkt gerne vil have skiftet designet ud. Man får endda et bevis på, at der er plantet et nyt træ, når man køber sådan et bord.

Indretning med råt, nordisk design

Ud over at være bæredygtigt, så er denne type borde også blevet yderst populære. Det skyldes en kombination af det solide håndværk og det flotte, nordiske design. Det skal ikke alt sammen være sort og hvidt mere. Nu vil mange gerne til at have noget hygge og noget råhed ind i de danske hjem. Man vil gerne invitere naturen indenfor og skabe noget liv i indretningen. Her er plankebordet et oplagt emne.

Få leveret håndlavet plankebord til hoveddøren på Sjælland, Fyn og i Jylland

Man kan enten købe dem færdiglavet eller få dem designet efter egne ønsker. Køb et godt, håndlavet bord på nettet og få det leveret direkte til døren. De leveres direkte til hoveddøren, både på Sjælland, på Fyn og i Jylland.