Der er ikke noget som repræsenterer dit hjem eller butik, som en flot facade med glas. Det er det første man ser udefra, hvorfor det er utroligt vigtigt for at sende et godt signal til gæster og kunder. Glas er ikke bare glas, det kan laves i alverdens forskellige design. Det kan være svært at overskue dette, men her kan en dygtig glarmester hjælpe dig.

En glarmester er nemlig specialist i alt arbejde med glas, og det er betydeligt mere kompliceret end mange tror. Derfor anbefales det heller ikke, at man selv giver sig i kast med den slags arbejde. Både valg af materialer og montering er komplekst, så overlad det hellere til en professionel glarmester.

 

Sådan vælger du den rigtige glarmester

Når du skal vælge glarmester, er der meget du skal være opmærksom på. Det er især vigtigt selv at have en god ide om opgaven, da de forskellige glarmestre firmaer er eksperter i forskellige opgaver. Nogle glarmestre laver mest arbejde til større virksomheder, mens mindre glarmestre ofte laver opgaver for private.

Det er altid godt at spørge venner og bekendte om deres erfaringer, da man så får en uforbeholden og troværdig mening. Ellers kan man altid læse anmeldelser på nettet. Her skal man dog have for øje, at der af og til er falske anmeldelser i mellem. Det er dog ofte ret nemt at spotte disse fra de troværdige, hvorfor man kan få et rimeligt godt overblik på denne måde også.

Personlige referencer vil dog altid være de mest troværdige. Så har en af dine venner haft gode erfaringer med f.eks. DetKlareUdsyn, så kan det være et godt valg.

 

 

Indhent flere tilbud på arbejdet

 

Derudover kan det være en god ide at indhente flere tilbud på dit glarmester arbejde, da du på den måde er sikker på at få dem billigste pris. Det er blevet utroligt nemt at indhente tilbud på håndværkearbejde på nettet, da der er kommet et hav af portaler til dette formål.

Her kan man bede om at få f.eks. 3 uforpligtende tilbud på en opgave, hvorefter adskillige firmaer byder på arbejdet. Man er som sagt ikke forpligtet til at tage i mod nogle af disse tilbud, hvorfor man bare kan bruge dem til en rettesnor for prisen. Det kan dog også være, at man har lyst til at benytte sig at det billigste tilbud og dermed vælger dem.

Hvis man gerne vil have lavet arbejdet af den glarmester, som man har hørt godt om fra sine venner, men glarmesteren ikke kan matche prisen fra nettet, så prøv at vis tilbuddet til ham. Ofte er prisen til forhandling, hvis man kan vise et billigere alternativ. Sådan er det med det meste forhandling, da firmaet gerne vil have opgaven. Og kan det ene firma lave arbejdet til en billigere pris og stadig tjene penge, så er der en god chance for at det andet firma også kan dette.

 

Vælg gerne lokalt

 

Et andet godt tip er at vælge en lokal håndværker. Der kan være nogle særlige regler i dit lokalområde, for hvilke krav der er til byggeri og glas. Det er kommunes lokalplaner som regulerer dette, og en lokal håndværker ved højst sandsynligt dette bedre end en håndværker fra et andet område.

Desuden har den lokale håndværker sit gode ry op spil, hvorfor han vil gøre alt for at få en tilfreds kunde som ambassadør for sit firma. Lokale håndværkere lever nemlig ofte af kunder fra lokalområdet, så disse kunder for som regel lidt ekstra god service. Så kan de nemlig reklamerer for det gode arbejde, og chancen for nye kunder til virksomheden stiger.