Der er mange fordele ved at have ovenlysvinduer. De kan både indbygges i nyt tag eller monteres i et gammelt tag. Med vinduer i taget får du et helt andet lysindfald, som er anderledes end ellers. Du får også masser af muligheder for at se ud på naturen. Det er en rigtig god løsning hvis der ikke er vægge og gavle nok til montage af vinduer.

Klima og indeklima med vinduer fra Velux

 

Med ekstra vinduer i taget får du både et godt arbejdslys, men også et rart daglys. Dagslys er det bedste lys for vores øjne og skaber ro. Det sørger også for at der kommer varme fra solen om vinteren. Der vil også være god mulighed for udluftning både sommer og vinter. På grund af de nævnte egenskaber kan gør at du kan spare på dit varme- og elforbrug.

Der er mange muligheder for intelligente styresystemer som kan hjælpe med udlufning på de rigtige tider. Der kan også være styring på afskærmning for solen, så du både kan reducere lysindfaldet og varmeniveauet.

Et sundt indeklima kræver en rigtig god udluftning. Det er der riglig mulighed for med ovenlysvinduer. På den måde sørger du for at luften i dine rum er ren og tør hele dagen. En af fordelene ved vinduerne er at de er placeret højt oppe. Derfor udnyttes den termiske energi ved udluftningen hvor den varme luft vil stige op til vinduerne.

Med ovenlysvinduer er det altså nemt at skabe et perfekt miljø og indeklima for dig og din famile. En anden ting er at dit hus også vil have det bedre når du har en god udluftning. Du sørger nemlig for at der ikke kommer fugt og varme som er gode betingelser for råd og svamp.

 

Velux vippevinduer eller tophængte vinduer er vejen frem

 

Vippevinduer fra velux er nemme at betjene og nemme både at åbne og lukke. Du får et bedre udsyn og en god fleksibilitet med disse vinduer. Vinduerne er af træ og aluminium og af den bedste kvalitet. Vippevinduer fås både som manuelle vinduer eller fjernbetjente. Det er også muligt at få tophængte vinduer. Ved dem får du fordelen ved at de både kan betjenes fra bund og top. Samtidig med det er der også den fordel at du får ekstra lofthøjde og vinduer skaber et uhindret udsyn til den smukke natur. Vinduer kan for eksempel placeres over en skunk. Alle ovenlysvinduerne har indbygget ventilationsklapper.