Det er ingen tvivl om, at de traditionelle cigaretter aldrig har været sunde, men selvom der er mange forskellige produkter, som skal hjælpe med rygestoppet, så kan hverken tyggegummi eller plastre give helt den samme følelse. Men dette er der nu råd for! Hvis du gerne vil skåne både dine lunger og dine omgivelser, så er det måske et smart valg at skifte til en såkaldt ”Ecigaret”. En Ecigaret er i princippet det, som navnet angiver – en elektronisk cigaret, som ikke kun skal tilfredsstille lysten til nikotin, men også gengive følelsen af at ryge, fuldstændig som du er vant til. Her fungerer apparatet meget lig en vandpibe, hvor såkaldt ”E-væske” opvarmes igennem en brænder, således at du kan dampe, som det hedder.

Der er en Ecigaret til alle!

Ecigaretter er ikke et produkt, som kun er tilpasset én bestemt person; du kan få disse apparater i alle former, størrelser og med forskellige kapaciteter! Hvis du ikke ryger så meget om dagen, så kan du købe en af de mindre, fikse Ecigaretter, som er på størrelse med en kuglepen, der har plads til mindre væske og med en lavere batteritid. Er dit forbrug større, så kan du investere i en større Ecigaret, som kan give dig både mere plads til din E-væske, men også mere kraft til at dampe, således, at dine skyer af damp bliver større – disse er oftest lidt større.

E-væske fås også i alle mulige forskellige afskygninger – hvis du er blevet træt af smagen af tobak, så kan du prøve alt fra tyggegummi til jordbær, fra lakrids til kendte drinks som en mojito. Samtidig kan du også selv vælge den mængde nikotin, som skal være i væsken; hvad end du vil have 3 mg eller 18 mg, ja måske endda nikotin-fri. På denne måde kan du altid tilpasse oplevelsen af din Ecigaret, så den passer lige til dit humør! Mange online-butikker forhandler hundredevis af forskellige Ecigaretter og E-væsker, så du kan få den Ecigaret, som passer til dig!

Der er masser af fordele ved at dampe med en Ecigaret

Ecigaretter har en række fordele, som de traditionelle cigaretter ikke kan prale med at have. Ecigaretter er blandt andet blevet designet som et stærkt, økonomisk alternativ til disse, da én flaske med E-væske koster det samme, som én pakke med 20 cigaretter – E-væsken svarer bare til 100 cigaretter! Samtidig har damp ikke den samme tendens, som røg har, nemlig tendensen til at sætte sig i tøj, møbler og andet. Røg binder sig nemlig til omgivelserne, men damp har ikke samme egenskab, og på denne måde, så behøver både garderobeskab og stue længere at lugte af røg. Derudover er det, at have en Ecigaret også en videnskabeligt bevist måde at nedtrappe forbruget af cigaretter på. Med de varierende niveauer af nikotin, så kan du stille, men sikkert, nedsætte dit forbrug, og på denne måde kan du både spare penge og forbedre dit helbred. En Ecigaret er altså en sikker investering, hvis du gerne vil smide de traditionelle cigaretter væk!