Hvis du er uddannet inden for samfundsvidenskaberne, de humanistiske fag eller de naturfaglige videnskaber, og søger en a-kasse, kan Magistrenes a-kasse være løsningen for dig.

Netop denne a-kasse er kendetegnet af særlig indsigt i jobmarkedet, der relaterer sig til disse uddannelsesområder.

Er du studerende? Læs med her

Hvis du er under uddannelse inden for nævnte studieretninger, kan du få ærlige tilbud til dit medlemskab hos Magistrenes a-kasse.

Det første års kontingent helt gratis for førsteårsstuderende, hvorefter prisen lander på symbolske 22 kroner pr. måned. Det er noget, din SU sagtens kan være med til – særligt med tanke på den sikkerhed, dit medlemskab giver, hvis du ikke finder job direkte efter endt uddannelse.

Som om det ikke er nok, tilbyder a-kassen dig også op til 42% rabat på din studieforsikring samt medlemsfordele i form af rabatordninger og andet.

Det væsentligste er dog, at Magistrenes a-kasse står til rådighed og hjælper dig med at finde et job. Det kommer blandt andet til udtryk ved deres karriererådgivning, der fylder meget i a-kassen.

Karriererådgivning handler ikke bare om at få dig i arbejde, men at finde det rette job og den perfekte stilling til dig. Har kommer Magistrenes a-kasses erfaring dig til gode, da de har et enormt netværk inden for mange humaniora, naturfaglige og samfundsfaglige jobmuligheder.

De har med andre ord kendskab fra tidligere, som de kan bruge, når de skal hjælpe den studerende med at finde arbejde for første gang. Denne proces tæller desuden også rådgivning i forbindelse med løncheck og ansættelse, hvor de igen har så indgående branchekendskab, at de kan yde høj faglig sparring.

Som studerende får du ligeledes mulighed for at deltage i arrangementer, møder og netværksmøder, hvor du kan så frø, der kan spire senere i din karriere.

Det er med andre ord en fremragende mulighed for den studerende at tilknytte sig denne a-kasse.

Allerede i arbejde?

Selvom du allerede er i arbejde, er Magistrenes a-kasse et oplagt valg, når du skal vælge en a-kasse.

A-kassen bør aldrig fravælges, da det er en sikkerhed for at kunne modtage dagpenge, såfremt man mister sit arbejde. Faktisk er du kun berettiget dagpenge i kraft af dit medlemskab i en a-kasse, så dit økonomiske fundament er usikkert, hvis du ikke allerede er tilknyttet en arbejdsløshedskasse.

I Magistrenes a-kasse kan du i øvrigt tegne dig en såkaldt lønforsikring, der supplerer dine dagpenge. På denne måde kan du bibeholde den samme levestandard som fra før du mistede dit job, ganske enkelt ved at sikre dig omtrent samme månedlige indkomst.

Afstanden mellem din tidligere løn og din nye indkomst minimeres nemlig betydeligt, hvilket gør, du ikke skal tænke over dine omkostninger og udgifter eller omlægge familiens liv økonomisk.

Med en lønforsikring i Magistrenes a-kasse vil du kunne lægge op til 30.000 kroner oveni dagpengesatsen hver måned, hvilket giver dig helt andre forudsætninger, end hvis du blot er garanteret dagpengene.

Magistrenes a-kasse er derfor et fremragende valg til både studerende og folk, der allerede er i arbejde, men vil være dækket ind, såfremt de en dag står ledige.