Størstedelen af de ting vi har i køkkenet er kendetegnet af at være gode til det formål de skal opfylde og eventuelt nemme at rengøre da det også er noget, som man ønsker af et køkkenredskab. Der findes dog også de produkter, som skiller sig meget ud ved ikke blot at være funktionelle og gode, men også være yderst lækre at røre ved og bruge. En af disse typer produkter er Microplane, som er kendt for at lave rivejern i et design, som gør, at alle pludseligt får behov for et nyt rivejern.

Med microplane bliver man sundere

Det som du kan lave med et microplane rivejern eller microplane mandolinjern er meget ofte kendetegnet ved at være sundt. For ofte er det ting som gulerødder, æbler eller rødbeder man river og dermed er det primært de sundere madvarer, som man kan forberede med et microplane rivejern. Det vil gøre, at man ender med at blive lidt sundere fordi, at man så vil spise mange flere grøntsager end man ellers gør.

Netop derfor er det en god ide at kaste sig over et microplane rivejern, hvis man har i sinde at tabe sig lidt. For hvis man tror, at det er noget, som skal tage mange timer at stå og lave sund mad så kunne man ikke være mere galt på den. For ofte er det noget, som blot tager et par minutter og det gælder blandt andet hvis man vælger at købe et microplane rivejern, som gør sund madlavning både nemt og hurtigt.

Med microplane mandolinjern går det hurtigt

Et mandolinjern fra microplane kan også gøre nogle spændende ting og kan gøre, at din madlavning kommer til at virke meget professionel, selvom du slet ikke behøver at gøre så meget for det. For normalt er det på fine restauranter, at man ser gulerødder skåret i flade og tynde skiver. Men med et microplane rivejern kan du lave disse skiver meget nemmere og hurtigere og dine gæster vil uden tvivl føle, at du har gjort noget ekstra ud af det for deres skyld.

 

Når man skal rive gulerødder eller andet er det noget, som man ønsker at gøre meget hurtigt. Og netop derfor er det rigtig vigtigt, at man sørger for at man har et hurtigt rivejern så som microplane. Det vil nemlig gøre, at man ikke  skal stå og føle, at man næsten får kramper i hænderne før man er færdig med at rive det man skal rive.