Er din iPhone gledet ud af hænderne lidt for mange gange? Eller er den – gud forbyde – gledet ud af baglommen og landet, du-ved-hvor? Fortvivl ikke. Der er gode chancer for at din iPhone kan blive sig selv igen. Der er mange dygtige folk, med teknisk snilde, som har specialiseret sig i at reparere iPhones. Så inden du beslutter dig til at erstatte din iPhone, bør du lige få tjekket om ikke den kan fikses ved en af de butikker, der tilbyder iPhone reparation.

Tænk langsigtet

iPhones er kendte for at holde længe, hvis bare man passer godt på dem. Godt nok kan det være fristende at købe en ny, hvis den gamle f.eks. har lidt for mange splinter i skærmen, eller hvis der er en knap, der ikke virker som den skal. Men dels kan nyindkøb være en dyr fornøjelse, og dels er den store udskiftning af mobiltelefoner en stor miljøbelastning. Det mest fornuftige vil altid være at lade reparere i stedet for at smide ud. Så gør man både tegnebogen og miljøet en tjeneste. Der er flere butikker i København, og andre større byer, som tilbyder pålidelig reparation af din iPhone, uden at det ribber budgettet.

Pas godt på din iPhone

Der er også ting, du selv kan gøre for at forebygge uheld. Et godt og beskyttende cover er et must, men overvej også hvordan du bedst beskytter glasset. Når det er sagt, skal du selvfølgelig også være bevidst om hvordan du håndterer din iPhone, hvor du lægger den fra dig osv. Lad være med at lade den ligge og rode rundt i bunden af tasken sammen med nøgler, drikkedunk og andet habengut. Din iPhone er lavet til at holde længe, men der er selvfølgelig grænser for hvad den kan holde til. Skulle din iPhone være komme ud for fugt, kan du prøve at fylde en pose med ris, og lægge telefonen ned til risene i nogle dage, så kan du være heldig at de suger fugten.

Gode reservedele og kyndig hjælp

Spørg altid hos din lokale specialist, hvis din iPhone begynder at opføre sig underligt. I langt de fleste tilfælde skal der blot mindre justeringer til, eller det kan være nødvendigt at udskifte nogle dele. Der bliver brugt nye reservedele af høj kvalitet, så du kan være sikker på at fortsat have glæde af din iPhone i lang tid.