I disse dage er der mere end nogensinde fokus på sundhed. Herunder ikke bare den personlige sundhed, men også de vaner og rutiner, der bliver praktiseret i skolerne og på arbejdspladserne. Af denne årsag fremstår det oplagt at gå gjort noget ved sagen, uden at det skal optage en masse tid og kræfter. Bestil eksempelvis en frugtordning, så firmaets ansatte kan få frisk frugt hver evig eneste dag. Dette vil i den grad være populært hos de ansatte og naturligvis være langt sundere end en kageordning eller lignende. Det er tilmed utroligt nemt og hurtigt at bestille firmafrugt, så det kræver i sidste ende en minimal mængde af kræfter for virksomhedens ledelse. Det bliver således ikke nødvendigt at skulle rende ned til det lokale supermarked eller grønthandleren for at komme i gang med de sunde vaner.

Find den ordning, som de ansatte sætter pris på

Der er i den grad et bredt udvalg af frugtkurve og frugtkasser, som kan blive leveret lige til døren på specifikt aftalte tidspunkter. Det er således nemt at holde styr på, hvornår firmafrugten bliver leveret, og hvad der leveringen skal indeholde. Hvis du er opsat på at give dine ansatte en sundere kost i arbejdstimerne har du desuden naturligvis masser af lækre og velsmagende muligheder. Tag eksempelvis et kig på de mange forskellige muligheder her: Frugt.dk. Dermed gælder det altså bare om at finde den ordning, som virksomhedens medarbejdere sætter pris på. Hvad end der et ønske om æbler, blommer, appelsiner, bananer eller et utal af andre frugter, er det muligt at få ønskerne opfyldt på ingen tid.

Varierer virksomhedens frugtordrer

I og med at der er så mange alsidige og interessante former for frugtordninger, giver det god mening at variere ordren i ny og næ. På den måde kan alles behov blive tilfredsstillet, og du undgår samtidigt, at de fleste bliver træt af de samme typer frugt. Firmafrugt kan dermed med fordel bestilles i varierede formater i løbet af året, så medarbejderne altid har lyst til at tage et stykke frugt med fra mødelokalet eller køkkenet. Fordelen ved at bestille frugten i en samlet ordre kan desuden ikke modsiges, da det sparer både tid, kræfter og bidrager til virksomhedens overblik. Samtidigt kan en stor bunke frugt virke en del mere attraktivt og lokkende, end et par enkelte stykker frugt ned fra den lokale butik. Nye og sunde vaner står derfor lige for døren.