Har du lyst til at arrangere noget hyggeligt for din familie eller dine venner? Eller vil du afholde en firmafest i nærmeste fremtid? Så skal du overveje at bestille en smagning. Og nu tænker du måske, at det der med at stå for et sådant arrangement kan lyde lidt overvældende. Mange spørgsmål kan melde sig, især med hensyn til hvor denne smagning skal finde sted. Ved en alkoholsmagning kan transport hjem være et problem som skal tages stilling til. Men det behøver absolut ikke være overvældende at arrangere en god og hyggelig smagning!

 

Få en hyggelig aften helt uden besvær

Med hjælp fra Tasteoffer kan du bestille en smagning lige hjem til din hoveddør, eller til dit firma eller din forening. På den måde slipper du for at leje lokaler og at arrangere kørsel efter smagningen er ovre. For at tilrettelægge din egen smagning kan du besøge http://tasteoffer.dk/ og blive klogere på, hvor enkelt det kan være at arrangere en uforglemmelig aften fuld af forkælelse for dine smagsløg.

 

Tilrettelæg den aften du ønsker for dig og dine nære

 

Tasteoffer har gjort det så let for dig, at du kun behøver at bekymre dig om at hygge dig med dine gæster. Det foregår simpelt og let ved, at du, når du besøger hjemmesiden, skal udfylde en formular.

 

I denne formular bliver du bedt om at udfylde, hvilken dato og hvilket klokkeslæt den pågældende smagning skal foregå. Dernæst vælger du, hvor mange deltagere som vil være til stede til smagningen og hvilket tema, du ønsker, smagning skal have. Du vælger dernæst dit ønskede budget, altså den pris du ca. vil komme til at betale per deltager, og hvor smagningen skal foregå. Du kan dernæst til- eller fravælge mad som, i sand smagningsånd, vil være tapas. Til sidst vælger du, hvilken type smagning du ønsker. Du har valget mellem vin-, øl-, gin-, rom-, whisky-, og cognacsmagning. Når du har valgt dette, og herefter har udfyldt en e-mailadresse til kontakt, vil en ekspert blive udvalgt til at sammensætte et tilbud til dig. Når dette tilbud er på plads, har du færdigarrangeret din smagning.