Når du skal vælge det bedste webbureau kan det være en svær, nær umulig opgave. For alle webbureauer garanterer resultater. Men hvordan finder du ud af om du træffer det rigtige valg. Her er en mini-guide til hvordan du træffer den rigtige løsning:

  • Kontakt referencerne. Majoriteten af seriøse webbureauer har reference opgaver stående på deres hjemmeside. En af måderne hvorpå de generer hype i deres første leveår er ved at tilbyde nær gratis hjemmesider imod at de kan fremvises som referencer. Derfor er det her de gør deres bedste arbejde og derfor er det her du skal kigge på om de leverer et produkt du kan lide.
  • Skal du have en hjemmeside så vær sikker på du kan lide deres kunstneriske udtryk. Grafiskdesign er en smagssag. Selvom noget er pænt er det ikke sikkert det er pænt i dine øjne eller pænt i forhold til det udtryk du ønsker for din hjemmeside.
  • Spørg om deres fremgangsmåde. For at blive tilfreds skal bureauet indfri dine forventninger på den måde som du ønsker det. Derfor er det en god idé at høre hvordan de opererer. Sender de dig en udførlig rapport hver uge over det de laver, vil du have det, kn du komme med input, ønsker du det, eller kører de bare derudaf og regner med du har tillid til dem. Ingen af ovenstående fremgangsmåder er forkerte, det hele afhænger af kundens ønsker. Derfor er det vigtigt at du ved hvordan de opererer så du vælger det firma, som matcher dig bedst muligt.
  • Find ud af om de er autoriseret. Der findes mange forskellige SEO-certificeringer fra mindre kendte til Google – Facebook godkendte partnere. Der er ingen skam i at spørge om de har nogle af disse certificeringer, som kan bekræfte deres viden.
  • Spørg deres kunder. Mange bureauer har referencesider. Det er ikke forbudt at du kontakter disse referencer og spørger om de har været tilfreds.

Bruger du denne mini-guide skulle der være god chance for at du træffer det rigtige valg når du skal vælge det bedste bureau til din næste seo opgave eller hjemmeside.