Når du skal holde et event som en fest eller en konference i forbindelse med dit firma, har du ofte brug for at registrere de mennesker, der møder op. Det er både for at sikre, at der ikke kommer nogen ind, som ikke hører til, men kan også være en måde at sikre, at alle er der.

Der er mange måder at gøre det på, men event registration bliver meget nemmere, hvis du bruger en app til det. På appen kan du nemt trykke det ind, når folk kommer. På den måde slipper I for lange lister og en lang kø af folk, der står og venter på at komme ind til konferencen. Det er en irriterende og frustrerende måde at starte dagen på og kan for mange være med til at præge deres humør resten af dagen. Læs mere på https://inavate.dk/

 

Udover at være god til event registration er appen også god til at gøre deltagerne opmærksomme på de forskellige arrangementer i forbindelse med konferencen. Det kan for eksempel være, hvor og hvornår de forskellige oplæg er. Hvis der er flere oplæg på samme tid, gør det det også muligt for konferencedeltagerne at finde ud af, hvilket de helst vil til.