Galleri Mynewart.dk har i løbet af ganske kort tid formået at etablere sig som Danmarks største galleri på internettet. Med et stort og varierende udvalg af moderne malerier og grafiske plakater, har galleriet slået sin position fast på det danske marked for kunst.

 

Malerier og plakater til billige priser

                                                        

Galleriet sælger malerier og plakater til de danske kunder. Moderne og billige malerier og plakater vel at mærke. Galleriet har taget kampen op imod de traditionelle danske gallerier, hvor malerierne generelt set koster en hel del mere, end hvad ganske almindelige mennesker har råd til at betalte. Sådan er det ikke hos Galleri Mynewart.dk. Her er prisen på et abstrakt maleri eller en grafisk plakat i et helt andet prisleje. Prisen er nemlig sat til, at alle kan være med, da galleriet ønsker, at alle skal have råd til flot kunst til væggen.

 

Galleriets store udvalg af malerier og plakater er baseret på tendensen i samfundet – og er altså et konkret resultat af den efterspørgsel på kunst, der er i Danmark. I dag er det især de farverige og abstrakte malerier, der hitter samt de grafiske plakater – samt plakater med citater.

 

I et samarbejde med en lang række kunstnere fra ind- og udlandet har galleriet skabt en flot diversitet i deres udvalg. Alle kunstnere – uanset om der er tale om kunstmalere eller grafiske designere – har mange års erfaring indenfor deres fag. Dermed kan galleriet sælge flotte og veludførte værker til de danske kunder.

 

Abstrakte malerier og fotokunst hos Galleri Mynewart.dk

 

Især abstrakte malerier og fotokunst er blevet et meget efterspurgt produkt. Dette skyldes især danskerne lyst til at dekorere og personliggøre deres boliger. Abstrakte malerier og plakater med fotokunst er med til at sætte et personligt og unikt præg på boligen. Hvor udseendet af det generelle interiør i boligen måske til forveksling ligner hinanden, har man via kunsten mulighed for at skabe sit helt eget udtryk. Derfor er malerier og plakater blevet så populære. Samtidig giver motiverne på plakaten eller maleriet tid til eftertanke og fordybelse.

 

Uanset om du vælger at købe en plakat eller et maleri hos galleriet kan du være sikker på, at du ikke kun får et flot stykke håndværk – du får også et solidt produkt. Alle malerier er opspændt på blindrammer i træ af høj kvalitet, og alle plakaterne er trykt på papir af rigtig høj kvalitet. Derudover er det muligt at tilkøbe en ramme til både malerierne og plakaterne.

 

Galleriet er i konstant udvikling og der udvalget af kunst fornys kontinuerligt, således at det altid matcher den efterspørgsel på kunst som danskerne måtte have. Derfor kommer der jævnligt nye moderne malerier og grafiske plakater til galleriet. Du kan derfor med fordel kigge forbi galleriet med jævne mellemrum, skulle du være så uheldig ikke at kunne finde det rigtige maleri eller plakat i det ellers store udvalg.

Der er også mulighed for at kontakte galleriet og få lavet en bestilling på et personligt maleri eller plakat. Dette kunne eksempelvis være et stort maleri i nogle bestemte farver. Dette giver en unik mulighed for at få sit helt eget og personlige stykke kunst – som i så fald kun vil eksistere i ét eksemplar.

 

Galleriet er også særdeles lydhøre overfor input i forhold til valget af malerier og plakater, og opfordrer sine besøgende til at give feedback, såfremt de godt kunne tænke sig en bestemt type kunst.

 

Galleriet har udover webshoppen en fysisk placering i Sønderborg i det sydlige Jylland. Her er der mulighed for efter aftale at komme og bese det store udvalg af kunst. Nogle gange er det nemlig lettere at tage valget af sin næste plakat eller sit næste maleri efter at have set det i virkeligheden.