Arbejder du med Excel til hverdag, men oplever du af og til at løbe ind i programmets begrænsninger, hvad angår eksempelvis kapacitet til datamængder? I så fald kan det være værd at overveje Power Pivot, som er et program, der giver dig mulighed for at gå skridtet videre med dit arbejde i Excel. Evnen til at begå sig i Power Pivot kan også være værdifuld på arbejdsmarkedet. Vil du gerne lære, hvordan du kan tage din arbejde i et excel til næste niveau, kan du læse om, hvordan du kan tage et kursus i Power Pivot ved at klikke på følgende link: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-pivot

 

En god investering

Medmindre man får tilbudt at tage et kursus i forbindelse med sit arbejde, kan det nok for manges vedkommende være svært at få taget sig sammen til at tilmelde sig og færdiggøre et kursus – hvad end det er i IT-programmer eller noget helt andet. Det kræver tid og energi at lære nyt, men det er ofte en enormt god investering, som ikke alene kan gøre dit nuværende arbejde sjovere og nemmere, men også kan styrke dine chancer på jobmarkedet.

 

Vil du gerne sikre dig gode chancer, når du søger job og sørge for, at du havner øverst i bunken af kandidater, så er det bestemt værd at bruge den ekstra tid på at uddanne dig. Især IT-kompetencer er i dag meget efterspurgte på alle dele af jobmarkedet.

 

Mange egenskaber

 

Power Pivot er et enormt nyttigt værktøj til dig, som er vant til at arbejde i Excel. Programmet har enormt mange egenskaber. Blandt andet får du mulighed for at arbejde med mængder af data, der normalt overstiger Excels kapacitet, at arbejde med data i hierarkier, at oprette effektive KPI’er og meget andet.