Konkurrencen i byggebranchen er blevet intensiveret betragteligt de senere år. Derfor gælder det som håndværksmester at gøre ens tilbud så spidse og skarpe som muligt og udnytte alle besparelsesmulighederne, som der findes. Logistik er et af de steder hvor der er flest forbedringsmuligheder. For du regner et tilbud ud fra den tid du bruger til opgaven og derfor gælder det om at minimere den mest muligt igennem alle byggeriets faser. For det handler ikke om hvem der kan løbe hurtigst eller for den sags skyld stærkest … Den handler om hvem der kan løbe smartest og her er det materialehejs gennem CityStilladser kan komme ind i billedet.

Materialehejs effektiviserer arbejdsgangen

En af de store udfordringer i håndværkerbranchen er når man skal bygge i højden. For det er enormt tidskonsumerende at arbejde over gulvplan. For det tager tid for håndværkerne at tage tingene op og ned af arbejdsplatformen. Den trange plads gør løftene akavede og betyder som oftest at man skal være to mand til at løfte tingene op. Det bevirker at der er en del spild tid hvilket igen bevirker at dit tilbud bliver fordyret.

Materialehejs gør at medarbejderne kan arbejde hurtigere

Dine medarbejdere på pladsen har tendens til at være den største udgift baseret på timepris. Derfor skal der ikke meget tid sparet ved materialehejs for at det tjener sig ind. Faktisk kan det være at du sparer så mange penge at du tjener penge på at booke materialehejs.

Gør planlægningen nemmere med materialehejs

En anden vigtig årsag til du skal overveje materialehejs er det gør byggeriet nemmere at planlægge. Årsagen til det er at du kan nemmere planlægge tidsforbruget med materialet er hejst op på eksempelvis taget. For skal det slæbes op af dine håndværkere kan det være svært at beregne hvor tid der går med det og derfor kan tilbudsgivning være svært. Laver du tilbuddet med materialehejs har du et større overblik og kan gøre det nemmere for dig at give skarpt tilbud så dine kunder ikke kan lade være med at tage imod det. Så udover at spare dig tid, gøre dine tilbud mere præcise kan materialehejs i sidste ende tjene dig penge.